Brunchpølser med trøffelmayonnaise
Spiser du Brunch på Café Mad & Kaffe i København, kan du afhængig af årstid og menukort vælge at få serveret brunchpølser fra Lejre Mikropølsemageri med en hjemmerørt trøffelmayonnaise.
Ingredienser
- 70 gram æggeblomme
- 7 gram Salt
- 35 gram Citronsaft
- 23 gram Dijon Sennep
- 1/2 liter Mad olie Smagsneutral
- 100 gram Trøffelpasta
- Karse
Sådan gør du
- Piskæggeblommer, salt, sennep og citronsaft luftigt, tilsæt olie lidt af gange tilmayonaissen har den rette konsistens, tilsæt herefter trøffenpastaen.Brunchpølserne steges på varm pande i en anelse fedtstof, til de er gennemvarme og rette kulør er opnået
- Portions anret fx to brunchpølser i en lille skål på en bund af trøffelmayonnaise (en tsk) toppes med lidt karse.