Brunchpølser med Trøffelmayonnaise

 

Brunchpølser med trøffelmayonnaise

David Andersen, Executive chef, Mad & Kaffe
Spiser du Brunch på Café Mad & Kaffe i København, kan du afhængig af årstid og menukort vælge at få serveret brunchpølser fra Lejre Mikropølsemageri med en hjemmerørt trøffelmayonnaise.
Tilb. tid 30 minutter
Ret Brunch
Køkken Dansk
Antal 8

Ingredienser
  

  • 70 gram æggeblomme
  • 7 gram Salt
  • 35 gram Citronsaft
  • 23 gram Dijon Sennep
  • 1/2 liter Mad olie Smagsneutral
  • 100 gram Trøffelpasta
  • Karse

Sådan gør du
 

  • Piskæggeblommer, salt, sennep og citronsaft luftigt, tilsæt olie lidt af gange tilmayonaissen har den rette konsistens, tilsæt herefter trøffenpastaen.
    Brunchpølserne steges på varm pande i en anelse fedtstof, til de er gennemvarme og rette kulør er opnået
  • Portions anret fx to brunchpølser i en lille skål på en bund af trøffelmayonnaise (en tsk) toppes med lidt karse.
Keyword Brunch, Brunchpølser

Skriv et svar