Køber du for kr. 995,- eller derover er levering gratis, ellers koster levering kr. 100,- (inkl. moms) og må veje optil 20 kg - forudsat den kan være i én termokasse! Hertil kommer der en udgift på kr. 50,- til termokasse og fryseelement.

Vi leverer i hele Danmark (brofaste øer) med Xpressen – også når du ikke er hjemme! Xpressen følger dine leverings anvisninger, så vidt det er muligt.
Du behøver ikke være hjemme til at modtage dine bestilte varer. Vi stiller dem som udgangspunkt foran din hoveddør, med mindre du har oplyst os om andet fx. varer stilles i udhus.

Bor du i en ejendom med aflåst opgang vil chaufføren ringe på din dør. Er du ikke hjemme, vil chaufføren ringe på hosdine naboer for at få adgang. Skulle det forekomme at chaufføren ikke lykkes med at komme ind, vil han forsøge at kontakte dig på dit oplyste telefonnummer og lave en aftale.

Chaufføren tager kun varerne med retur, hvis alle andre muligheder er udelukket!

Du vil modtage en status mail samme dag som varerne afsendes.

Dine varer pakkes samme dag som de afsendes. ALLE varer sendes som kølevarer. Vi pakker dine varer i fødevaregodkendte termokasser sammen med en passende mængde is, så varerne kan holde sig nedkølet i ca. 24 timer (fra afsendelsestidspunktet).

Vi leverer hver fredag i tidsrummet mellem kl. 08 – 17 ønsker du levering på andre dage, er du velkommen til at kontakte os og forhøre dig om mulighederne.

Bestillinger der er modtaget senest onsdag inden kl. 23.00 leveres fredag

OBS! Bestillinger der modtages efter deadline rykkes automatisk frem til næste leveringsdag.

Vælger du at afhente dine varer på vores adresse i Kirke Såby, kan du afhente torsdag kl. 06 - 14 ønsker du at afhente på andre dage skal du ringe på tlf. 72 48 88 48

Du betaler naturligvis ikke for levering, hvis du selv afhenter. Varer der afhentes pakkes ikke i termokasser, med mindre andet er aftalt!