Få lavet dine egne pølser

Har du eget opdræt og vil gerne sælge forarbejdet produkter af dit eget kød, kan du med fordel lade os stå for fremstillingen. Alt det kræver er, at dine dyr er slagtet på et autoriseret slagteri og at kødet fragtes til os uden kølekæden bryddes, du kan fx fragte det i termokasser med køleelementer.

Vi modtager svin, lam, ged, vildt, okse og kalv til fremstilling af spegepølser og middagspølser. Vi har et bredt udvalg af varianter, som du kan vælge mellem.

Vi kan vakuumpakke og gaspakke dine produkter i forskellige størrelser. Skal varerne laves til videresalg kan du få lavet din egen etiket, som vi tager et mindre opstartsgebyr for lave.

 

Sortiment

Spegepølser Økologisk Konventionel
Bondespegepølse X X
Chili X X
Ramsløg X X
Fennikel X X
Hvidløg X X
Rosmarin X X
Soltørret tranebær og knust enebær X

For at opnå et optimalt resultat skal kødet, vi modtager, være helt afpudset (fri for fedt, ben og brusk). Spegepølser tilsættes 10-20% rygspæk (ikke blødt fedt) for at give spegepølsen den rette struktur.

Vi skal bruge minimum 25 kg afpudset kød, hvoraf 10-20% skal være rygspæk, for at starte en produktion. Ca. 12,5 kg pr. variant. Produktionstid ca 14 dage.

Forarbejdning af “eget” kød til spegepølser inkl. arbejdsløn, tarme, krydderier, røgning, vakuumpose og etiket fra kr. 45,- pr/kg indleveret kød (ekskl. moms)

Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig. Du kan også sende os en besked ved at klikke her

 

Pølser Økologisk Konventionel
Frankfurter X X
Chilipølser X X
Grillpølse med ramsløg X X
Vildtpølse med ramsløg og bacon X
Brunch pølse X X
Medister – pandeklar X X
Cocktailpølser X X

Du får det bedste resultat, hvis du leverer kødet som fersk småkød (ikke hakket) gerne med en fedt procent på 10-12%. Afhængig af hvilken pølse du vælger, skal vi bruge ca 25 kg kød pr. variant, for at lave et batch på ca 32 kg færdige pølser. Pølserne fremstilles med vores egne krydderiblandinger. Produktionstid ca 8 dage.

Forarbejdning af “eget” kød til pølser inkl. arbejdsløn, tarme, krydderier, røge/kogning, vakuumpose og etiket fra kr. 45,- pr/kg færdigvare (ekskl. moms)

Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig. Du kan også sende os en besked ved at klikke her

 

Individuelle løsninger

Vi fremstiller produkter efter dine ønsker som almindeligt lønarbejde. Har du selv en opskrift, som du ønsker vi skal følge, gør vi gerne det! Alternativt kan vi udvikle en for dig eller vi kan anvende en af vores egne – mulighederne er mange.

Vi er godkendt til at fremstille økologiske fødevarer.

 

Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig. Du kan også sende os en besked ved at klikke her