Køb kan foretages på vor hjemmeside https://polsemageren.dk Når du handler i vores netbutik skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse. Du skal vælge betalingsform og gennemføre betaling. Herefter modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via den E-mail du har opgivet.

 

Samtlige priser er ekskl. moms. Gennem hele købsprocessen vises totalbeløbet løbende i indkøbskurven.

 

Der kan betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, MobilePay. Beløbet trækkes på dagen, hvor vi afsender varerne eller hvor du afhenter.

 

Vi benytter en betalingsløsning leveret af ePay®. Alle data vedrørende din betaling er krypteret og sendes via SSL, hvilket betyder, at det kun er NETS der kan læse disse data. Lejre Mikropølsemageri overholder NETS’ retningslinier for internethandel. Det betyder at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du bruger dit betalingskort i almindelige butikker. Eksempelvis har du ingen selvrisiko ved misbrug, ligesom du kan afvise en forkert betaling.

 

Alle varer kontrolleres for fejl og mangler inden de udleveres/afsendes. Hvis du modtager en vare, som du ikke mener er i orden, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette fejlen. Vi tilstræber at alle reklamationer behandles hurtigst muligt.

 

Lejre Mikropølsemageri leverer fødevarer, hvor der ikke er fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1

 

Øvrige varer der ikke er fødevarer, er omfattet af de generelle regler for fortrydelsesret. Hvis du fortryder, skal du inden 14 dage efter modtagelse sende varen til Lejre Mikropølsemageri, Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby.

 

I tilfælde af, at et produkt – mod forventning – skulle være udsolgt, vil beløbet for det pågældende produkt blive fratrukket opkrævningen / tilbageført til din konto.

 

Der tages forbehold for eventuelle fejl i tekster og priser, samt udsolgte varer.

 

Vi forbeholder os retten til at nægte at sælge, hvis priser eller mængder er opgivet fejlagtigt, eller hvis købet sandsynligvis er bestemt for videresalg.

 

Alle de oplysninger vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i 5 år. De vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Hvis du har spørgsmål omkring de gældende vilkår eller andet, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

 

Hos Lejre Mikropølsemageri anvender vi analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person. Formålet med disse analyser er udelukkende at rette de mulige tekniske fejl, der kan forårsage at vores kunder får vist en fejlmeddelelse eller lignende, samt at optimere navigation og virkemåde på den mest hensigtsmæssige måde.

 

Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk