Røgning og saltning

Vi tager imod kød, vildt og fugle til fx røgning og saltning. Vi fremstiller produkter efter dine ønsker som almindeligt lønarbejde. Har du selv en opskrift, som du ønsker vi skal følge, gør vi gerne det! Alternativt kan vi udvikle en for dig eller vi kan anvende en af vores egne – mulighederne er mange.

Download – udskriv og udfyld denne Indleveringsseddel ved indlevering af råvarer!

Priser

Letsalt og røgning inkl. net og vakuumposer kr. 25,- pr/kg (vægt ved modtagelse)

Udbening kr. 10,- pr/kg

Ved fremstilling af pølsemagerivarer fx grillpølser og spegepølser laver vi individuelle priser afhængig af indhold og omfang.

Alle priser er inkl. moms

 

Retur vildt

Vi er godkendt til at modtage vildt fra jægere

Røgning

Vildtet skæres ud efter dine ønsker, og du kan vælge at få saltet og røget dit vildtkød. Vil du have lavet fx grillpølser, spegepølser, bacon mv af vildtkødet er det også en mulighed.

Vi modtager kun vildænder og fasaner til salt og røg. Alternativt skal fuglene være renset for hagl, hvis de skal forarbejdes til pølser ol.lign.

OBS! Vildtet skal være “brækket”, plukket og/eller pelset. Der modtages IKKE vildt til videresalg.

Retur kød

Vi forarbejder dit kød som lønarbejde

Vi modtager svinekød, lammekød, okse og kalv og forarbejder det efter dine ønsker fx til pølser, pålæg eller røgvarer.

Har du eget opdræt og vil gerne sælge forarbejdet produkter af dit eget kød, kan du med fordel lade os stå for fremstillingen. Alt det kræver er, at dine dyr er slagtet på et autoriseret slagteri og at kødet fragtes til os uden kølekæden bryddes, du kan fx fragte det i termokasser med køleelementer.

Vi kan vakuumpakke og gaspakke dine produkter i forskellige størrelser. Skal varerne laves til videresalg kan du få lavet din egen etiket, som tager et mindre opstartsgebyr for at få sat op.

Vi er godkendt til at fremstille økologiske fødevarer.

Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig. Du kan også sende os en besked ved at klikke her